30.07.2010. / 12:29

Autor: Zrinka Ferina

Relja Bašić pao u stanu i slomio zdjeličnu kost

Slavni je glumac operiran u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju i dobro se oporavlja te bi uskoro trebao biti pušten kući a potom će na rehabilitaciju u toplice

Relja Bašić u svom zagrebačkom stanuRelja Bašić u svom zagrebačkom stanuMnogi su primijetili kako u četvrtak, na posljednjem oproštaju od glumice Mije Oremović nije bilo njenog kolege, glumca i redatelja Relje Bašića. Oboje ih je proslavio film Kreše Golika “Tko pjeva zlo ne misli”, koji je u čast preminuloj glumici neki dan ponovno prikazan na HTV-u.

Dok su gledatelji iznova mogli pratiti dogodovštine legendarnog gospona Fulira, 80-godišnji Relja Bašić ležao je u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju gdje se oporavlja od operacije zdjelice. Naime, glumac koji se proslavio u više od 140 filmskih i televizijskih uloga, te osnovao Teatar u gostima, prije nepuna dva tjedna u svom je stanu u središtu Zagreba nezgodno pao i slomio zdjeličnu kost.

Operiran je u zagrebačkoj Traumi i dobro se oporavlja te bi uskoro trebao biti pušten kući a potom će na rehabilitaciju u toplice. Njegova supruga Koraljka svakodnevno ga posjećuje i bodri, a cijela je obitelj iznimno zadovoljna načinom na koji se prema Relji Bašiću odnose u Traumi. Ponajviše su, doznajemo, zahvalni na brizi i stručnosti kirurga Dragana Đurđevića, koji ga je operirao.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika