31.07.2010. / 08:36

Autor: Nika Jurčević, Daria Grudić

Dijete poznatih i zašto (ne) funkcioniraju

Žene čijim se savršenim linijama divimo također se poprilično muče ne bi li održale težinu koja će izgledati poželjno na filmu, televiziji i u novinama. I uza sav trud i uložen novac, čak i one povremeno pogriješe. Da vam se ne bi dogodilo to isto, učite iz iskustva Naomi Campbell, Kate Moss, Gwyneth Paltrow... i saznajte koji je nanoviji dijetni hit za kojim luduju Britanke

Naomi CampbellNaomi CampbellČak i oni genetski predodređeno zgodni i lijepi ljudi imaju poteškoća s izgledom. Top model Naomi Campbell je na pragu četrdesete, a svejedno izgleda fenomenalno. Njezin nimalo ugodan koktel za ljepotu i detoksikaciju mješavina je javorova sirupa i limunovog soka.

Triput godišnje se na taj način rješava toksina, a te faze znaju trajati i po 18 dana. Takve periodične dijete nisu lake i zahtijevaju čeličnu volju i predanost, koji su ključna stvar za preživljavanje u ''danas ovdje, sutra tamo'' načinu života celebrityja.

Dijeta javorovim sirupom je izuzetno brza, ali i stroga, a na tijelo djeluje prilično stresno. Dobro isplanirana detoksikacija bi vam trebala pomoći da se riješite loših tvari iz organizma koje se unose lošom prehranom, kavom ili alkoholom, a ujedno i pružiti nutritivne sastojke: voće, povrće te razne druge sastojke koji koriste tijelu da bi se lakše regenerirali i uspostavili ravnotežu.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika