02.08.2010. / 12:28

Autor: Nacionalova redakcija

Stipin povratak: Mesić sastavlja nezavisnu listu i izlazi na izbore 2011. godine?

Mesić i njegovo ekipa navodno ne planiraju izbornu pobjedu, a samim time i premijersku poziciju za Mesića, već su prilično sigurni u osvajanje nekoliko parlamentarnih mjesta, o kojima bi ovisio odnos snaga između većine i manjine u Saboru

Stjepan MesićStjepan MesićDoživotni bivši predsjednik, kako se voli zvati Stjepan Mesić, sprema se na povratak u politiku. Mesić, navodno okuplja stare prijatelje s kojima sastavlja vanstranačku listu za utrku na parlamentarnim izborima 2011. godine.

Piše to u svom novom broju dvotjednik Objektiv kojemu je ovu Mesićevu tajnu otkrio Ivan Herak, Mesićev dugogodišnji prijatelj i pomalo već zaboravljeni istarski HSLS-ovac i nekadašnji HDZ-ov ministar. Prema pisanju lista Herak već sada nastupa kao specijalni savjetnik za turizam u neslužbenom kabinetu umirovljenoga predsjednika.

Iako Herak nije doslovno rekao kako se Mesić vraća u političku arenu, ali kaže kako "on na Mesića računa". Herak kao primjer uspješne izvanstranačke kandidature navodi istarskoga kolegu Plinia Cuccurina, koji je svojom nezavisnom listom Ladonja osvojio 18 posto glasova.

Mesić i njegovo ekipa navodno ne planiraju izbornu pobjedu, a samim time i premijersku poziciju za Mesića, već su prilično sigurni u osvajanje nekoliko parlamentarnih mjesta, o kojima bi ovisio odnos snaga između većine i manjine u Saboru.

Vezane vijesti

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

Mjesec i pol dana od izbora Srbija još uvijek bez vlade

U Srbiji se ni mjesec i pol dana od parlamentarnih izbora ne nazire dogovor parlamentarnih stranaka o novoj vladi, a još se manje zna tko će je… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 02.08.10. 15:23

Svak cast Stipe.Mnogi cemo glasati za tebe i tvoju listu. Ima puno razloga zato.


registracija
28/4/10

Zvonko, 02.08.10. 15:25

Citat: "Prema pisanju lista Herak već sada nastupa kao specijalni savjetnik za turizam u neslužbenom kabinetu umirovljenoga predsjednika."
Zamisli bande lopovske!!!! Njemu treba savjetnik za turizam, pa bando dokle će te sisati više ovaj narod??? Vas sve skupa treba motikom stjerati sa naše sise, ove Hrvatske jadne!!! DEMAGOZI I BANDITI!!!!!!


registracija
1/1/70

, 02.08.10. 15:43

Vece bande od ADZea,desnicara..nije bilo na ovim prostorima.Kao hrvat milijun puta bih vise volio srbe na celu drzave..od ADZea i desnicarske BAGRE.Stipe moze racunati na one glasove koje je i prije dobvao.


registracija
26/1/08

Rampa, 02.08.10. 16:01

Puky, potpuno se slažem!

Ratovo sam protiv Srba, ranjen 2 puta, ali bih radije i njih na čelu države nego HDZ smradove!

Stipu za Premijera!!


registracija
6/10/09

pfefer, 02.08.10. 16:29

mi njemu plačamo vilu za navodni rad a on osniva stranku treba mu odmah sve oduzeti i na ulicu sa starim prdonjom .neče on ni proči prag a ne da uđe u sabor stari prdonja


registracija
6/10/09

pfefer, 02.08.10. 16:31

rampa da nisi pao pijan sa kruške pa se upucao sam tko te pita gdje si bio prdonja jedan


registracija
1/1/70

, 02.08.10. 16:56

Stipe ja dva puta pomeo ADZe OLOŠ.A ja sam siguran da ce i ovaj puta postici dobar rezultat. Neka nije desnicar,ccrnokosuljas....pa neka bude u mrki cigan. Uvijek za stipu,Josipovica,Vesnu pusic...a nikad za one koje drze desnicu na srcu dok svira himna,Bibliju ispod ruke...odmah znajte da se ssprema pljacka .....neviđenih razmjera.


registracija
12/7/10

Ivandija, 02.08.10. 17:18

STA OPET HOCE HRVATSKOM DA VLADAJU STARCI,aahahahhaahhahahaha ZAR U HRVATSKOJ NEMAJU MLADE PAMETNE KULTURNE I OBRAZOVANE LJUDE----------DODJITE U DIJASPORU --POPUSTE NAMA DIJASPORCIMA KURAC --PA CEMO VAS IZVUCI IZ ZIVOG BLATA U KOJI STE UPALI,ahahahahahahhaha NEMA VISE DIVIZA IZ DIJASPORE,ahahhahahahhah


registracija
9/8/09

vinko12, 02.08.10. 17:58

komunjarski tajkun i boss komunjarske mafije osniva opet neoboljsevicku stranku. Ovaj put ces polomiti zube komunjarska kretencino. Valda su se i nasi komunjarski i udbaski potomci polako opametili i uvidjeli da od komunjarskih parolasa nema koristi. Treba glasati samo za one koji nisu bili clanovi .zlocinackog i primitivnog SKJa. dajte nam listu politicara-komunjara da znamo glasati


registracija
28/4/10

Zvonko, 02.08.10. 19:15

Puky, govno jedno, zaboravio si pljačku Tite i partizana poslije II. svjetskog rata a ovi koje hvališ su njihovi nasljednici. Dosta nam je njihove pravde, demokracije i borbe za mir te petokrake. Ovi su kišne gliste za tvoje jugoslavene i nostalgičare. No, kao desno orijentiran, ne znači da mi je HDZ na srcu. Očistit ćemo mi kukolj iz svih stranaka, samo vremena. No, za razliku od HDZ-ovaca koji ipak pomalo idu u Remetinac, recite koji je od vaših partizana završio u prdekani zbog krađe. Da ne spominjem Bleiburg...da je pao meteorit na Hrvatsku 45. više bi ljudi preživjelo. A ti Rudy, jadna li ti majka koja te rodi!!!


registracija
25/6/10

vidra, 03.08.10. 12:10

Zar opet Herak? Mesić je baš potrefio na izboru.


registracija
26/1/08

Rampa, 09.08.10. 23:04

Darko64, balavac mali, iz poniženja mi je s tobom bilo što raspravljati, jer ti je riječnik na nivou brdsko/planinskog kočijaša!

Samo kratko, prošao sam Vukovar '91-e i Oluja 95-e, ti si Darko64 vjerovatno u to doba razmišljao kako da se upišeš u Osnovnu školu!!

Ovim je s tobom bilo kakva daljna rasprava završena, jer mi se stvarno gadi tvoj način izražavanja!

Ivandija, uvijek ću glasati za Mesića, ali za Josipovića koji se poklanja četnicima po BiH i koji sa Dodikom u razorenoj i okupiranoj hrvatskoj Derventi jede i pije i koji pred srpskim zastupnicima u B.Luci svira klavir, za njega NIKAD!

O Pusićki koja je, ne jednom izrekla gnusne bedastoće protiv hrvatske države da i ne govorim!!

Vinko12, kao i obično, no ne zamjeram mu, dijapora je i i nače većinom isfrustrirana što na vlasti ovdje nisu rigidne Ustaše, pa mu opraštam, šta će jadan čovjek!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika