02.08.2010. / 14:41

Autor: Andrea Belin

Nikolina Pišek nakon prekida s Curavićem: Još uvijek vjerujem u ljubav

Nakon prekida trogodišnje veze s kristijanom Curavićem voditeljica još uvijek vjeruje u ljubav, međutim s druge srane ljubavi joj trenutačno ne nedostaje jer je dovoljno dobiva od kćeri i prijatelja

Nikolina PišekNikolina PišekVoditeljica Nikolina Pišek, koja je nedavno prekinula trogodišnju vezu s roniocem na dah, Kristijanom Curavićem odlučila je otkriti javnosti kako se snašla u novonastaloj situaciji.

U intervjuu za srpski Blic je kazala kako unatoč prekidu još uvijek vjeruje u ljubav.

'Mogu reći da nisam razočarana u ljubav. Uvijek vjerujem u ljubav, čak i kada se dogodi s osobom za koju se ispostavi da nije prava. I kada vas osoba iznevjeri, iznevjerila vas je ona, a ne ljubav. Znam da će, kada je u pitanju muška osoba, ljubav u jednom trenutku naići, ali meni ljubavi zaista nikada ne manjka.

Dovoljno je dobivam od kćeri i prijatelja koji se preintenzivno trude da ne budem sama ni deset minuta', objašnjavala je voditeljica koja se ovih dana vratila s godišnjeg odmora koji je provela s kćeri Hanom koju je dobila u vezi s Markom Cigojem.

Inače, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić su prekinuli nakon tri godine veze. Iako je voditeljica prvotno kazala kako je razlog prekida negdašnja voditeljica kviza 'Nova lova' Žana Štrbac, ona i ronioc na dah su demantirali takve navode kazavši kako njih ne veže ništa više od prijateljstva.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika