03.08.2010. / 17:24

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Video: Pucnjava u tvrtki u SAD-u: Najmanje troje mrtvih

Novine su prvo bile izvijestile da je policija ustrijelila napadača, zaposlenika tvrtke, ali su poslije rekle da si je sam presudio po dolasku policije

Policija je izvela iz zgrade zaposlenike koji su se tamo našliPolicija je izvela iz zgrade zaposlenike koji su se tamo našliNajmanje su tri osobe izgubile život, a tri su ranjene u utorak, kada je naoružani muškarac otvorio vatru na radnike tvrtke za distribuciju piva i vina u državi Connecticutu, na sjeveroistoku SAD-a, izvještavaju lokalni mediji.

Dnevnik Hartford Courant objavio je da je policija primila poziv za pomoć iz tvrtke Hartford Distributors u Manchesteru, u vrijeme smjene radnika, kada je u tvrtki bilo 35 do 40 ljudi.

Novine su prvo bile izvijestile da je policija ustrijelila napadača, zaposlenika tvrtke, ali su poslije rekle da si je sam presudio po dolasku policije.

Prema posljednjim informacijama napadač je bio vozač koji je razvozio pivo i vino za tvrtku, a s kojim su u posljednje vrijeme imali problema. Uprava tvrtke pozvala ga je na sastanak kako bi riješili nesuglasice, a on je počeo pucati kad je ušao u prostoriju.

Navodno je i jedan od članova obitelji koja je osnovala tvrtku, Steve Hollander ranjen u napadu i prevezen u bolnicu.

Iz medijskih izvještaja nije posve jasno da li je među troje poginulih i napadač, a neslužbene informacije govore o još jednoj žrtvi koja je preminula na putu u bolnicu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika