07.08.2010. / 09:45

Autor: Nacionalova redakcija

'Offside' s travnjaka na parkete: USKOK ispituje namještanja i u malonogometnoj ligi

"Ako Uskok doista istražuje i ako se nešto dokaže, neka se sudionike sankcionira. Mene, kao predsjednika Udruge, Uskok nije obavijestio ni o kakvim istražnim radnjama", kazao je predsjednik Udruge klubova PHMNL-a Ivo Zoković

Foto: Nacionalova arhivaFoto: Nacionalova arhivaUSKOK navodno sumnja da su se u sezoni 2009./2010. utakmice osim u Prvoj HNL namještale i u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi! Prema informacijama Večernjeg lista, u Uskoku su već započeli saslušanja nekih sudionika malonogometne lige.

Na popisu sumnjivih su ogledi Vrgorac - Renault Auto Krešo 3:5, Potpićan - Kijevo 1:3, Osijek - Inero 8:1, Osijek - Mejaši 5:2 i još neke nakon kojih su kladionice, navodno, isplatile poveće svote novca.

"O ispitivanjima o namještanju ne znam ništa, iako sam, kad je pokrenuta akcija Offside, načuo da su pod sumnjom i neke utakmice malonogometnoga natjecanja. No, nitko od malonogometaša nije priveden. Ako Uskok doista istražuje i ako se nešto dokaže, neka se sudionike sankcionira. Mene, kao predsjednika Udruge, Uskok nije obavijestio ni o kakvim istražnim radnjama", kazao je predsjednik Udruge klubova PHMNL-a Ivo Zoković, koji je prošle godine već sumnjao u namještanje utakmica u sezoni 2008./2009.

Tada je svoje sumnje iznio disciplinskim tijelima HNS-a, no odbačene su zbog nedostatka dokaza.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika