08.08.2010. / 15:31

Autor: Nacionalova redakcija

Josipović u Sinju: 'Alka je brand i zalažem se za njenu depolitizaciju'

Jeste li Dalmatinac u Zagrebu ili Purger, bilo je pitanje novinarke HIT radija upućeno predsjedniku. Ležerno je odgovorio Zagrebački dalmatinac

Ivo JosipovićIvo Josipović"Sinjska alka i Hajduk apsolutni su brand",rekao je predsjednik Ivo Josipović u ležernom razgovoru gostujući na HIT radiju u Sinju dodajući kako alka treba biti iznad svake politike te da je ona je za Sinjane svetinja.

"Samo natjecanje na Alci nosi vrijednost, ali daje i vrlo važne poruke. Promiče domoljublje, viteštvo i prijateljstvo među ljudima. Zato ističem stalnu depolitizaciju Alke", kaže Josipović prenosi Večernji list.

U opuštenom razgovoru na lokalnoj radio postaji upitan i za privatni život, te voli li više košarku ili nogomet, Josipović je rekao kako su krive informacije koje se mogu pročitati u nekim novinama da se bavio košarkom. Bavio se kaže, nogometom, a na upit Hajduk ili Dinamo odgovorio je da je u mladosti navijao za Hajduk, a sad ga zanima reprezentacija zbog brojnih namještanja i svega što se u nogometu događa.

Jeste li Dalmatinac u Zagrebu ili Purger, bilo je pitanje novinarke HIT radija upućeno predsjedniku. Ležerno je odgovorio Zagrebački dalmatinac.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika