13.08.2010. / 07:22

Autor: Nacionalova redakcija

Automobil naletio na terasu kafića u Zagrebu: Više osoba ozlijeđeno

U nesreći je ozlijeđeno više gostiju kafića koji su imali tu nesreću da se baš u tom trenutku nalaze na terasi kafića

Foto: Jurica Galoić/PIXSELLFoto: Jurica Galoić/PIXSELLNekoliko je osoba sinoć ozlijeđeno u naletu osobnog automobila na terasu jednog kafića u Draškovićevoj ulici, u središtu Zagreba, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Na terasu kafića Blato u Draškovićevoj ulici iznenada je naletjelo vozilo VW Polo zagrebačkih registracija nakon sudara s Mazdom slatinskih registracija. Sudarili su se na križanju Draškovićeve i Boškovićeve ulice.

U nesreći je ozlijeđeno više gostiju kafića koji su imali tu nesreću da se baš u tom trenutku nalaze na terasi kafića. U PU Zagrebačkoj potvrdili su Večernjem listu da je jedna osoba teže ozlijeđena, no kako je očevid potrajao do dugo u noć nisu otkrivali detalje o tome tko je nesreću skrivio i u kojim okolnostima se dogodila.

Jedina sreća u nesreći je bila blizina Traumatološke bolnice, koja se također nalazi u Draškovićevoj ulici, odnosno preko puta kafića Blato.

Očevid je u tijeku, a više podataka policija će iznijeti sutra na redovitoj konferenciji za novinare.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika