16.08.2010. / 14:59

Autor: Nacionalova redakcija

Sapunar demantira: 'Nisam napustio Upravu HAC-a i nisam sastančio sa Sanaderom'

"Nisam stavio svoj mandat na raspolaganje kako je danas objavio Jutarnji list, a prenijeli i neki mediji", rekao je Sapunar, demantirajući pritom i navode u medijima prema kojima je baš on 'predstavljao' HAC na ozloglašenom sastanku članova uprava državnih tvrtki

Josip SapunarJosip SapunarJedini preostali član Uprave Hrvatskih autocesta koji je izbjegao smjenu zbog afere Skladgradnja, Josip Sapunar, demantirao je današnje napise u više medija prema kojima je dao mandat na raspolaganje, i to nakon uhićenja Nevenke Jurak, vlasnice Fimi-medije, tvrtke koja je s HAC-om imala brojne ugovore, za koje nadležna državna tijela sumnjaju da su bili prethodno namješteni.

"Nisam stavio svoj mandat na raspolaganje kako je danas objavio Jutarnji list, a prenijeli i neki mediji", rekao je Sapunar, demantirajući pritom i navode u medijima prema kojima je baš on 'predstavljao' HAC na ozloglašenom sastanku članova uprava državnih tvrtki s tadašnjim premijerom Ivom Sanaderom i ravnateljem Carinske uprave Mladenom Barišićem, koji su 2007. navodno naložili da te kompanije daju poslove Fimi mediji.

Prema nekim procjenama, ova je agencija dobila poslove s HAC-om u vrijednosti od oko 20 milijuna kuna. "Nisam sudjelovao na tom sastanku", rekao je u svom demantiju Josip Sapunar.

Vezane vijesti

Optužnica protiv Mladinea podnesena nakon zakonskih rokova?

Optužnica protiv Mladinea podnesena nakon zakonskih rokova?

Prije sudske odluke o utemeljenosti optužnice protiv bivšeg direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinka Mladinea u slučaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika