16.08.2010. / 16:06

Autor: Hina

Munja prepolovila zrakoplov: U nesreći jedan putnik poginuo, 120 ozlijeđenih

Agencija Reuters citira pukovnika zrakoplovnih snaga da je "zrakoplov na letu iz Bogote slijetao pri nevremenu uz jak vjetar i grmljavinu"

Prepolovljeni kolumbijski zrakoplov (Foto: Reuters)Prepolovljeni kolumbijski zrakoplov (Foto: Reuters)Najmanje je jedna osoba poginula, a više od 120 je ozlijeđenih u nesreći kolumbijskog putničkog zrakoplova koji je u ponedjeljak rano po velikom nevremenu slijetao na otok San Andres, objavile su nadležne vlasti.

Boeing 737-300 lokalnog prijevoznika Aires, koji je letio iz kolumbijskoga glavnog grada Bogote za San Andres, bio je pogođen munjom i "raspao se u tri dijela" pri slijetanju u zračnu luku na tom otoku, objavila je nacionalna policija, prenosi agencija AFP.

U nesreći je najmanje jedna osoba poginula, a više od 120 je ranjenih među kojima je petero teško, rekao je za kolumbijski radio pukovnik Ronald Tascon, ravnatelj kolumbijskog civilnog zrakoplovstva.

Agencije prenose da je u zrakoplovu bilo 127 osoba, od čega šest članova posade.

Agencija Reuters citira pukovnika zrakoplovnih snaga da je "zrakoplov na letu iz Bogote slijetao pri nevremenu uz jak vjetar i grmljavinu".

Aires je privatna zrakoplovna kompanija.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 16.08.10. 16:20

f*ck yeah. da je bog htyo da tcovjek leti, bie nam napravil krila... rip poginulima..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika