16.08.2010. / 16:12

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Mamić 'upecao' Halihodžića: 'Želim Dinamo u Ligi prvaka'

"Želja mi je da navijači koji vole klub budu naš 12. igrač i zato molim Zagrepčane i Zagrepčanke, ali i Dinamove obožavatelje iz ostalih krajeva da podrže ovaj klub i pomognu mu ostvariti rezultate koje svi želimo," kazao je na kraju Vahid Halilhodžić

Vahid Halihodžić u Maksimiru (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)Vahid Halihodžić u Maksimiru (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)Nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz za novog trenera hrvatskog nogometnog prvaka Dinama izabran je bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić (57), potvrdio je Dinamo na svojoj internetskoj stranici.

"Još uvijek sam iznenađen ovakvim razvojem situacije i sretan sam što sam postao trener Dinama. Poznajem ovaj klub već godinama i pratim njegov rad. Došao sam ovdje s velikom željom i s velikim ambicijama. Želim Dinamo u Ligi prvaka," kazao je Halilhodžić, koji je s "modrima" potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Halilhodžić je tijekom trenerske karijere vodio Velež, Raju Casablancu, Lille, PSG, Rennes, Trabzonspor, Al-Ittihad, a od 2008. do 2010. godine vodio je reprezentaciju Obale Bjelokosti.

"Osvojio sam afričku Ligu prvaka s marokanskom Raja Casablancom, radio sam s Lilleom koji je kasnije ušao u Ligu prvaka, osvojio sam francuski Kup s PSG-om, uveo sam Obalu Bjelokosti na nedavno svjetsko prvenstvo... I zato vjerujem u Dinamov daljnji uspjeh. Ovo je moj projekt," samouvjereno i zadovoljno je kazao Halilhodžić osvrnuvši se i na situaciju oko kluba.

"Želja mi je da navijači koji vole klub budu naš 12. igrač i zato molim Zagrepčane i Zagrepčanke, ali i Dinamove obožavatelje iz ostalih krajeva da podrže ovaj klub i pomognu mu ostvariti rezultate koje svi želimo," kazao je na kraju Vahid Halilhodžić.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 16.08.10. 16:39

hočeš u ligu prvaka jedino ako poživiš još dugo dugo godina


registracija
6/10/09

pfefer, 16.08.10. 16:40

bbb oterajte te lopine mamiće


registracija
15/11/06

rimaz, 16.08.10. 20:00

Ništa Vaha neće napraviti. On baš nije neki osobit trener. Ne spada u elitu pa čak niti sa ovih područja.


registracija
29/11/09

Ivis, 20.08.10. 21:39

Veliki uspijeh u Parizu! U posljednjem kolu izborio je opstanak u prvoj ligi. Mamic ga je uzeo sebi, jer je sklon prljavim poslovima. Mogao se pohvaliti sa prljavom radjom u PSG-eu !!!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika