20.08.2010. / 11:02

Autor: Nacionalova redakcija

Milinović trenira strogoću: 59-godišnjaku kaznena prijava zbog prijetnji ministru

"Zanima me bi li se liječnici tako odnosili i prema ministru Milinoviću da mu ja kojim slučajem potrgam nogu kao što je to meni učinila bačva od 60 litara", rekao je Milković djelatnici Ministarstva i poklopio slušalicu

Darko MilinovićDarko MilinovićTaman kada pomislite da vas u ovoj državi više ništa ne može iznenaditi, pojave se primjeri poput ovog u Virovitici gdje je jedan 59-godišnjak zaradio kaznenu prijavi jer je navodno prijetio ministru zdravstva Darku Milinoviću.

'Prijetnje' je prema tvrdnjama policije uputio Milan Milković iz Virovitice i to preko tzv. Bijelog telefona ministarstva zdravstva.

Kako piše Jutarnji list, Milkoviću je krajem srpnja na nogu pala bačva od 60 litara plavog dizela, nazvao je Hitnu pomoć u Virovitici koja mu je odbila pomoći. S natečenom nogom i raskrvavljenim stopalom uspio se dovesti do bolnice u Virovitici gdje su ga dežurni liječnici pregledali te uz antibiotike otpustili kući.

Razočaran ponašanjem Hitne pomoći i medicinskog osoblja nazvao je Bijeli telefon, no ni tamo za njegove probleme nisu imali previše razumijevanja. Nakon što ga je bahata telefonistica Ministarstva odbila saslušati, uzrujanom Milkoviću je doslovno prekipjelo.

"Zanima me bi li se liječnici tako odnosili i prema ministru Milinoviću da mu ja kojim slučajem potrgam nogu kao što je to meni učinila bačva od 60 litara", rekao je Milković djelatnici Ministarstva i poklopio slušalicu.

I tu počinje drugi dio priče. U policiji su očito ozbiljno shvatili prijetnje ovog Virovitičanina te su mu nekoliko dana poslije pokucali na vrata te ga odveli u stanicu na informativni razgovor.

Na kraju svega Milković je zaradio prijavu zbog kaznenog djela prijetnje što je Jutarnjem listu potvrdio i glasnogovornik virovitičke policije.

Zanimljivo kako je u ovom slučaju policija brzo reagirala i kako je 'opasnog' građanina brzo privela i prijavila, a u drugim slučajevima, poput onog u Benkovcu, zbog njihove 'brze' reakcije na prijavu jedne od žrtava budu izgubljena dva mlada života.

No na to smo u Hrvatskoj već navikli. I dok su jedni zaštićeni poput ličkih medvjeda, običnim građanima se prijave uzimaju zdravo za gotovo. Stoga ni ne čudi da dolazi do tragičnih raspleta kada se policija bavi marginalnim slučajevima poput ovog.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
29/12/09

natasasi, 20.08.10. 22:07

Samo ti bildaj Milinoviću...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika