23.08.2010. / 13:54

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Opet vatra iznad Splita: Gori na području Kozjaka, planuo požar i na Mljetu

Vatrogasni operativni centar (VOC) Split zaprimio je u 11,40 sati dojavu da se aktivirao požar na području Kozjaka - Rupotine, u blizini repetitora, Izvijestila je Državna uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Autor:
Duje Bonačić/HaloPix/PixsellAutor: Duje Bonačić/HaloPix/PixsellVatrogasni operativni centar (VOC) Split zaprimio je u 11,40 sati dojavu da se aktivirao požar na području Kozjaka - Rupotine, u blizini repetitora, Izvijestila je Državna uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju sudjeluju županijske vatrogasne zemaljske snage Splitsko-dalmatinske županije, a na požarište su upućena dva air tractora i dva kanadera.

Javna vatrogasna postrojba (JVP) Mljet zaprimila je u 12,10 sati dojavu o požaru na otoku Mljetu u blizini mjesta Babino polje. Gori borova šuma. Na teren su upućene lokalne vatrogasne snage JVP-a Mljet sa 20 vatrogasaca i 7 vozila te Sezonska intreventna vatrogasna postojba Mljet s 13 vatrogasaca i 4 vozila. Pomoć u gašenju iz zraka pružaju dva kanadera, izvijestio je DUZS.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 23.08.10. 17:33

shit happens al the time. dovoljna je iskra kamen o kamen i eto parodije. no hrvaty su tolko glupi da moraju traziti kryfca, pa tako budu paq provalili da je podmetnuto...
bIch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika