24.08.2010. / 17:52

Autor: Martina Čizmić

MORH prilagodio ugovor s Patriom mjerama štednje u proračunu

"Nove promjene dodatno jačaju Patrijinu vodeću poziciju kao dobavljača oklopnih vozila, ali i otvaraju mogućnost za dodatne poslove s našim hrvatskim partnerima", rekao je predsjednik Patrie, Seppo Seppälä

Patrijino oklopno voziloPatrijino oklopno voziloFinski proizvođač oklopnih vozila Patria i MORH su potpisali su izmjene ugovora o izradi i isporuci 126 oklopna vozila AMV 8x8. Kako je priopćeno iz Patrije, izmjene je inicirala hrvatska strana zbog, kako je rečeno, financijskih razloga.

Prema potpisanim izmjenama, zadržan je naručeni broj vozila koja će biti isporučena do kraja 2012. godine. No, oprema oklopnih vozila nešto je promijenjena kako bi odgovarala trenutnim zahtjevima MORH-a. Podsjetimo, većina Patrijinih vozila biti će proizvedena upravo u Hrvatskoj i to u Đuro Đaković Specijalnim vozilima.

"Patria je veoma zadovoljna dogovorenim promjenama. Nove promjene dodatno jačaju Patrijinu vodeću poziciju kao dobavljača oklopnih vozila, ali i otvaraju mogućnost za dodatne poslove s našim hrvatskim partnerima", rekao je predsjednik Patrie, Seppo Seppälä.

Vezane vijesti

Potpisan Okvirni sporazum između Patrie i Đuro Đaković Holdinga

Potpisan Okvirni sporazum između Patrie i Đuro Đaković Holdinga

Danas u Parizu na svjetskom sajmu sigurnosti i obrane Eurosatory, Ðuro Đaković Holding d.d. (ĐĐH) i Patria potpisali su okvirni sporazum o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika