24.08.2010. / 19:41

Autor: Martina Čizmić

Video: Bono kod Medvedeva: Tko je bolji Deep Purple ili Led Zeppelin?

Medvedev je nakon susreta s Bonom pohvalio njegovo zalaganje za bolji svijet, ali istaknuo i kako "nije samo fan Deep Purplea već i Led Zeppelina", što je nasmijalo okupljene

Bono i Medvedev (Foto: Twitter)Bono i Medvedev (Foto: Twitter)Frontman irskog benda U2, Bono, posjetio je u Sočiju ruskog predsjednika Dmitrija Medvedeva uoči koncerta u Moskvi.

Bono je kao poznati humanitarac s ruskim predsjednikom razgovarao o humanitarnom radu, rješavanju dugova zemalja trećeg svijeta, ali i borbi protiv AIDS-a.

Iako su se bavili ozbiljnim temama, uspjeli su se i našaliti na vlastiti račun. Bono je tako u jednom trenutku na konferenciji za novinare rekao kako ne može sjediti za istim stolom kao ljubitelj Deep Purplea i digao se. Naravno, uz smijeh je isto tako brzo i sjeo natrag.

Medvedev je nakon susreta s Bonom pohvalio njegovo zalaganje za bolji svijet, ali istaknuo i kako "nije samo fan Deep Purplea već i Led Zeppelina", što je nasmijalo okupljene.

U2 će u Moskvi nastupiti u sklopu svoje turneje 360, u sklopu koje su prošlog kolovoza nastupili i u Zagrebu.

Vezane vijesti

Putin imenovao vladu s malo novih imena

Putin imenovao vladu s malo novih imena

Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je u ponedjeljak sastav nove vlade koju predvodi Dmitrij Medvedev, u kojoj su na ključnim pozicijama ostali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika