25.08.2010. / 13:59

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Nastavljen igrokaz u Dinamu: 'Istražitelj Uefe Robin Bokšić lopov koji namješta utakmice'

"Ako je čovjek čiju sam sliku jučer vidio u novinama doista istražitelj Uefe, onda je to sramota za Uefu. Naime, on je lani bio gost u mom hotelu i naprasno je napustio hotel, a pritom nije platio račun za hotelski smještaj od osam dana"

Robert Palić; Foto: Krasnodar PeršunRobert Palić; Foto: Krasnodar PeršunAfera o navodnom namještanju rezultata prve utakmice finala Kupa iz 2009. godine između Dinama i Hajduka, koja već danima zaokuplja hrvatsku javnost, danas je dobila novi nastavak, kada je na konferenciji za novinare u prostorijama zagrebačkog Dinama vlasnik crikveničkog hotela Robert Palić ustvrdio da je Robin Bokšić, koji se predstavlja kao istražitelj Uefe, "obični lažov, prevarant i lopov".

"Ako je čovjek čiju sam sliku jučer vidio u novinama doista istražitelj Uefe, onda je to sramota za Uefu. Naime, on je lani bio gost u mom hotelu i naprasno je napustio hotel, a pritom nije platio račun za hotelski smještaj od osam dana, niti je htio ostaviti bilo kakav indentifikacijski dokument", kazao je Robert Palić, dodavši da o ovome namjerava dati iskaz hrvatskoj policiji.

No, to nije sve. Palić između ostalog tvrdi da je Robin Bokšić namjestio utakmicu norveške druge lige. "Onda se jednog dana javio, sjećam se da je bio 1. rujna. Rekao mi je da se vraća iz Srbije i da je kupio utakmicu 2. norveške lige između Albe i Kongsvingera. Rekao je da rezultat ide iz 1 u 2, i da će na utakmici biti crveni karton i jedanaesterac. Možete pretpostaviti kako je ta utakmica završila", rekao je Palić. Upitan zašto nije prijavio Bokšića policiji, vlasnik hotela odgovara: "Koga sam mogao prijaviti? Nekog Robina, čije prezime ne znam jer mi nije htio dati putovnicu"

Robin Bokšić je kao istražitelj Uefe nedavno u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza obavio službeni razgovor sa nogometnim sucem Brunom Marićem, koji je zajedno sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem pod sumnjom za namještanje prve utakmice finala Kupa iz 2009. godine između Dinama i Hajduka (3:0).

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 25.08.10. 15:50

Kako ste jadni MAMIĆI. Ne vrijedi vam ni ovaj jadnik što ste ga platili. Kad vas ovaj tuži najebali ste tek onda. PA-PA iz nogometa bando zelenaška!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika