30.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Indira Vladić i Narcis Mujkić prodaju kuću za 1,3 milijuna eura

Iako se početkom lipnja pričalo o mogućem pomirenju pjevačice grupe Colonije i njezina supruga, od toga, čini se, neće biti ništa, budući da donedavni supružnici rasprodaju zajedničku imovinu, a započeli su sa svojim raskošnim domom u Šestinama

Vila u ŠestinamaVila u ŠestinamaIndira Vladić, pjevačica grupe Colonia, i njezin suprug, poduzetnik Narcis Mujkić, prodaju obiteljsku kuću za 1.300.000 eura. Posredovanje oko prodaje prepustili su tvrtki za promet nekretninama Eurovila d.o.o. koja je fotografije kuće objavila na svojoj internetskoj stranici.

Potvrda je to da od njihova mogućeg pomirenja, o kojem se pričalo početkom lipnja nakon što su fotografirani kako nasmijani izlaze iz jednog zagrebačkog restorana, neće biti ništa te da rasprodaju zajedničku imovinu da bi je što pravednije raspodijelili.

Njihova vila u zagrebačkom naselju Šestine prostire se na 350 četvornih metara, a nalazi se tik uz šumu na kraju slijepe ulice Zamorski Breg. Zanimljivo je da se prodaje kompletno namještena. Kuću je za Indiru i Narcisa u vrijeme njihove ljubavi uredio poznati arhitekt Ante Vrban. Luksuzno je opremljena i ima tri etaže te isto toliko spavaćih soba.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Mnoge svjetske zvijezde, među kojima su se našle glumice Scarlett Johansson i Christina Hendricks, u trenutku kada izgube mobitel opravdano strahuju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika