30.08.2010. / 22:43

Autor: Ana Smrečki

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Čeljuska od početka tvrdi da je žrtva kriminala, a spreman je i na suradnju s USKOK-om. Tončica Čeljuska još je u ožujku podnijela zahtjeva za rastavom braka, no supružnici su još uvijek zajedno

Tončica je nakon ove odluke tek izjavila da pozdravlja najnoviji razvoj događajaTončica je nakon ove odluke tek izjavila da pozdravlja najnoviji razvoj događajaPoduzetniku Zlatku Čeljuski, suprugu HRT-ove urednice i novinarke Tončice Čeljuske ukinuta je pravomoćna presuda. Odlučio je tako Vrhovni sud, koji je naložio Županijskom sudu da se ponovno pozabavi njegovim predmetom, piše Večernji list. Čeljuska je pravomoćno osuđenog na dvije i pol godine zatvora zbog krivotvorenja osobne iskaznice Renea Hollosa i prijevare sa zemljištem teške 100 tisuća eura.

Sudsko vijeće ukinulo je presudu pod obrazloženjem da je Županijski sud propustio dati ocjenu navoda okrivljenika. Čeljuska tvrdi da na dan ugovaranja sporne kupoprodaje nije bio u Zagrebu nego na brodu, oko Hvara. Priložio je i fotografiju s broda, a alibi mu je dala supruga. Na potezu je Županijski sud, koji ponovno može donijeti pravomoćnu presudu. Spis se može vratiti i na Općinski sud, no tada slučaj odlazi u zastaru.

Čeljuska od početka tvrdi da je žrtva kriminala, a spreman je i na suradnju s USKOK-om. Tončica Čeljuska još je u ožujku podnijela zahtjeva za rastavom braka, no supružnici su još uvijek zajedno. No, da ipak neće živjeti zajedno odlučili su na dobrobit djece. Inače, za njim je na snazi međunarodona tjeralica, budući da je u bijegu. Tončica je nakon ove odluke tek izjavila da pozdravlja najnoviji razvoj događaja, ne želeći ulaziti u detalje.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 30.08.10. 23:15

"Suprugu Tončice Čeljuske ....." - ana smrečki, pa kaj moraš pokušavati biti tak zločesta, zlobna i pokvarena?
Vjerojatno nisi ni približno zgodna, pametna i sposobno kak gospođa Tončica Čeljuska, pa iz prevelike ljubomore i jala pišeš ovakav naslov.
Kaj ova lijepa i pametna Tončica ima s možebitnim zastranjivanjem gospona Čeljuske?
Buš se ponizno ispričala za ovakav kak god okreneš podli naslov ak na kraju ispadne kak je gospon Čeljuska stvarno žrtva lupeža?
U svakom slućaju naslov je jaaaaako zločest i podmukao! Fuuuuj!!


registracija
15/11/06

rimaz, 31.08.10. 08:19

Pridružujem se Luji, baš sramotan i tendenciozan naslov s obzirom da se radi o kolegici. Očito ljubomora proradila kod Ane Smrečki i to javno.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 31.08.10. 12:24

Zašto novinarke padaju na kriminalce?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika