01.09.2010. / 14:51

Autor: Andrea Belin

Nova američka poslastica: Prženo pivo

Iako je riječ o prilično jednostavnom receptu, kuhar iz Teksasa na njemu je radio pune tri godine. Posoljene raviole napunio je pivom i ispržio u dubokom ulju

Za sve ljubitelje piva i tjestenine američki kuhar Mark Zable osmislio je pravu poslasticu.

Iako je riječ o prilično jednostavnom receptu, kuhar iz Teksasa na njemu je radio pune tri godine.

Posoljene raviole napunio je pivom i dvadeset sekundi pržio u dubokom ulju što je, tvrdi Zable, sasvim dovoljno da alkohol ne ispari.

Doduše, sve sastojke koje je koristio Zable nije želio otkriti, međutim kazao je kako je jelo ukusno, naročito za ljubitelje piva i uopće ne sumnja da će postati prava senazcija.

Raviole punjene pivom predstaviti će na natjecanju pržene hrane koje će se u Teksasu održati krajem ovog mjeseca, međutim u njima neće moži uživati osobe mlađe od dvadeset i jedne godine.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika