01.09.2010. / 14:51
Nova američka poslastica: Prženo pivo
Iako je riječ o prilično jednostavnom receptu, kuhar iz Teksasa na njemu je radio pune tri godine. Posoljene raviole napunio je pivom i ispržio u dubokom ulju
Za sve ljubitelje piva i tjestenine američki kuhar Mark Zable osmislio je pravu poslasticu.
Iako je riječ o prilično jednostavnom receptu, kuhar iz Teksasa na njemu je radio pune tri godine.
Posoljene raviole napunio je pivom i dvadeset sekundi pržio u dubokom ulju što je, tvrdi Zable, sasvim dovoljno da alkohol ne ispari.
Doduše, sve sastojke koje je koristio Zable nije želio otkriti, međutim kazao je kako je jelo ukusno, naročito za ljubitelje piva i uopće ne sumnja da će postati prava senazcija.
Raviole punjene pivom predstaviti će na natjecanju pržene hrane koje će se u Teksasu održati krajem ovog mjeseca, međutim u njima neće moži uživati osobe mlađe od dvadeset i jedne godine.
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu