01.09.2010. / 18:31

Autor: Nacionalova redakcija

Microsoft najavljuje poskupljene Xbox Live pretplate

Što nas ne bi trebalo zamarati jer Live nije "službeno" u Hrvatskoj, ali...

John Schappert, Microsoft (Reuters)John Schappert, Microsoft (Reuters)Još nas vjerojatno samo sati (ili dani) dijele od službene PlayStation Store podrške za Hrvatsku. Nažalost to isto ne možemo reći za Microsoftov Xbox Live. No svejedno ništa nas manje nije pogodila vijest kako Microsoft namjerava poskupiti pretplatu na svoj mrežni servis.

Naime iako Xbox Live u Hrvatskoj službeno nije dostupan, mnogi ga igrači koriste te plaćaju pretplatu koja omogućuje Gold status i mrežno igranje. Kako? Jednostavno - pri kreiranju profila samo je potrebno kao državu u kojoj živite odabrati SAD, Englesku ili neku drugu u kojoj je usluga dostupna. Za neke od tih država - preciznije za Kanadu, Meksiko, Veliku Britaniju i SAD - cijena će od 1.11. biti povećana za petinu. Najčešće citirana, američka cijena za godinu dana igranja bit će $59,99 (do sada $10 manje).

Hoće li radi najavljenih promjena pasti broj pretplatnika na Xbox Live i namjerava li Microsoft ubuduće radi najavljenog poskupljena svojim pretplatnicima omogućiti još neke posebne pogodnosti tek treba vidjeti. Što vi mislite o najavljenom poskupljenju?

www.gameplay.hr

Vezane vijesti

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Huawei je najavio da će proširiti partnerski odnos s Microsoftom i kreirati prvi Huawei pametni telefon s Windows Phone operativnim sustavom. Novi će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika