02.09.2010. / 15:14

Autor: Andrea Belin

Pedofil Raymond Hewlett: Madeleine McCann je otela romska banda

U pismu koje je ostavio svom sinu Wayneu Hewlettu tvrdi da su djevojčicu iz Velike britanije oteli Romi i to po nalogu bogatih parova koji ne mogu posvojiti ili imati djecu

Madeleine McCann Madeleine McCann Priča o otmici malene djevojčice iz Velike Britanije Madeleine McCann dobila je novi nastavak.

Naime, ovih dana oglasio se Wayne Hewlett, sin Raymonda Hewletta, muškarca osumnjičenog za otmicu koji tvrdi da je njegov otac ostavio pismo u kojem piše da on nema nikakve veze s cijelim slučajem.

U nastavku je navodno otkrio kako zna da je djevojčicu otela romska banda i to po nalogu bogatih parova koji ne mogu imati ili posvojiti djecu, piše The Sun.

'Nisam se nadao pismu, no kada sam ga pročitao ostao sam šokiran. Moj otac tvrdi da nije želio otići u grob, a da njegova obitelj živi u uvjerenju kako je počinio takav stravičan zločin', kazao je Wayne Hewlett i dodao kako je njegov otac ovu informaciju dobio od prijatelja Roma koji mu je pod utjecajem alkohola kazao kako je malenu Maddie ukrala banda specijalizirana za krađu djece.

Inače, Hewlett je umro od raka grla u travnju u 62. godini života. Madeleine McCann nestala je 3. svibnja 2007. godine, oko 22 sata iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz.

Vezane vijesti

Pokrenuta nova potraga za djevojčicom Madeleine McCann

Pokrenuta nova potraga za djevojčicom Madeleine McCann

Scotland Yard okupio je tim istražitelja koji će krenuti u Portugal kako bi nastavio potragu za nestalom Madeleine McCann. Trogodišnjakinju su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika