02.09.2010. / 17:00

Autor: Andrea Belin

Novi skandal: John Travolta je gay!

Robert Randolph, autor memoara "You'll Never Spa in This Town Again" tvrdi kako hollywoodski glumac godinama vara svoju suprugu, a seksualne odnose upražnjava s pripadnicima jačeg spola

John TravoltaJohn TravoltaI John Travolta našao se u središtu jednog skandala i to zbog Roberta Randolpha, autora memoara "You'll Never Spa in This Town Again" koji je otkrio da glumac ne može odoljeti muškarcima.

Prema njegovim tvrdnjama glumac godinama vara svoju suprugu Kelly Preston, a svojedobno se nabacivao i njemu, međutim ovaj ga je odbio jer nije sklon takvim avanturama.

'Travoltu sam upoznao 1998. godine. Siguran sam da je njegov brak lažan jer znam da voli muškarce i s njima godinama upražnjava seksualne odnose. Nekoliko puta se nabacivao i meni, ali sam ga odbio', kazao je Randolph.

U nastavku je otkrio kako je to samo jedna u nizu tajni popularnog glumca. Njegovu mračnu prošlost odlučio je podijeliti javnošću jer Travoltinu suprugu smatra savršenom ženom koja to ne zaslužuje. Ovu ispovijest Randolph je navodno ispričao i pred detektorom laži.

Inače, Travolta (56) i Kelly Preston (47) imaju desetogodišnju kći Ellu i uskoro će dobiti sina. Jett, njihov prvi sin, umro je u siječnju 2009. od epileptičnog napada dok se obitelj nalazila na odmoru na Bahamima.

Vezane vijesti

Travolta optužen za napastovanje

Travolta optužen za napastovanje

Glasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 03.09.10. 03:35

pa šta je tu skandalozno? možda i ne vara suprogu možda ona to sve zna i odobrava?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika