02.09.2010. / 17:08

Autor: Andrea Belin

Brad Pitt neznanki iz New Orleansa kupio kuću

Glumac i njegova nevjenčana supruga, Angelina Jolie kupili su kuću Melbi Leggett Barnes, stanovnici New Orleansa, koja je uslijed uragana 2005 godine ostala bez svog doma

Brad Pitt i Angelina JolieBrad Pitt i Angelina JoliePoznato je da su Angelina Jolie i Brad Pitt donirali milijun dolara za pomoć žrtvama potresa u Haitiju, a odlučili su pomoći i žrtvama uragana Katrina koji je prije pet godina pogodio New Orleans.

Kako javljaju strani mediji, glumački par je kupio kuću Melbi Leggett Barnes, stanovnici toga grada, koja je uslijed ove strašne tragedije ostala bez doma.

Na kupnju nekretnine odlučili su se nakon što im je Melbi Leggett Barnes ispričala svoju životnu priču.

'Ispitivao me kako mi može pomoći. Biti ću mu zahvalna do kraja života. Preko svoje organizacije pomogao je mnogim ljudima koji se vraćaju u New Orleans', kazala je Melbi Leggett Barnes.

Inače, nakon strašnog uragana, Pitt i njegova nevjenčana supruga su osnovali fondaciju Make It Right koja pomaže obnovi grada i žrtvama ove tragedije.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika