03.09.2010. / 10:28

Autor: Andrea Belin

Charlize Theron u ljubavnoj vezi sa Seanom Pennom?

Glasine o vezi potaknula je sama Charlize Theron koja je već nekoliko puta izjavila da je Penn jedna od najvažnijih osoba u njezinom životu

Charlize TheronCharlize TheronSamo mjesec dana nakon što se razveo od supruge Robin Wright, glumac Sean Penn navodno je pronašao novu ljubav.

Kako javljaju strani mediji, glumac je prije nekoliko dana viđen na romantičnoj večeri s atraktivnom Charlize Theron.

Neimenovani izvori koji su se u to vrijeme zatekli u restoranu u Santa Monici tvrde da su glumci cijelo vrijeme izmjenjivali nježnosti.

Glasine o vezi potaknula je sama Charlize Theron koja je već nekoliko puta izjavila da je Penn jedna od najvažnijih osoba u njezinom životu.

Inače, američki glumac se od svoje supruge službeno rastao prije mjesec dana. Penn i Wright u vezi su bili 14 godina, a ovo im je treći, i konačni, pokušaj razvoda.

U prethodna dva, 2007. i 2009. godine, također su podnosili zahtjeve, ali se i brzo predomislili. Razveli su se zbog "nepomirljivih razlika". Penn, dvostruki dobitnik Oscara, i Wright dogovorili su zajedničko skrbništvo nad sinom Hopperom.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika