06.09.2010. / 16:04

Autor: Nacionalova redakcija

Kosor nahvalila čelnike Adris grupe: Sve što zarade ponovno investiraju

"Adris grupa sve što zaradi - investira. U protekle četiri godine Adris grupa je samo u turizam investirala dvije milijarde kuna. Imamo mogućnosti i želje u svojoj zemlji ulagati i u druge poslove" dodao je Vlahović

Premijerka Jadranka Kosor u pratnji ministra Radovana FuchsaPremijerka Jadranka Kosor u pratnji ministra Radovana FuchsaPredsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor danas je, zajedno sa suradnicima, posjetila Tvornicu duhana Rovinj u Kanfanaru gdje se tom prigodom susrela s čelnicima Adris grupe. Nakon obilaska proizvodnog pogona TDR-a, predsjednica Vlade posjetila je i gradilište hotela Lone u Rovinju, najveću greenfield investiciju u hrvatskom turizmu, čija vrijednost iznosi više od 300 milijuna kuna.

Na upit novinara o razlozima posjete Adris grupi predsjednica Vlade je, uz ostalo, izjavila: "Prije svega da iskažem duboko poštovanje i divljenje onima koji u ovako teškim vremenima odlično posluju, nisu otpuštali zaposlenike i nisu smanjivali plaće. Oko 4.000 zaposlenih, plus oko 2.000 kooperanata, respektabilan je broj ljudi koji radi zahvaljujući, naravno, dobrim planovima, dobrom gospodarenju i što se ima vizija što će biti ne samo danas već i sutra. Željela sam radnicima i menadžmentu izraziti potporu i čestitati na rezultatima", dodala je predsjednica Vlade, istaknuvši da je s čelnicima Adris grupe razgovarala i o mogućim investicijama.

Komentirajući posjet predsjednice Vlade, predsjednik Uprave Adris grupe, mr. Ante Vlahović, je rekao: "Adris grupa sve što zaradi - investira. U protekle četiri godine Adris grupa je samo u turizam investirala dvije milijarde kuna. Imamo mogućnosti i želje u svojoj zemlji ulagati i u druge poslove".

Projekt hotela Lone predstavio je predsjednik Uprave Maistre Kristian Šustar istaknuvši da će hotel Lone biti klasični bussiness class design hotel koji će produžiti turističku sezonu u Rovinju i Istri. Imat će 240 soba, devet luksuznih apartmana s jednim predsjedničkim, te deset višenamjenskih konferencijskih dvorana, od kojih će glavna imati 700 mjesta. Dodao je da je hotel Lone uvršten u prestižnu internacionalnu kolekciju Design Hotels AG, čime je postao prvi hrvatski hotel unutar ovog svjetski poznatog branda.

Otvorenje hotela Lone, koji će zapošljavati 150 radnika, očekuje se u sezoni 2011. godine.

Vezane vijesti

Adris grupi nagrada za regionalnog biznis partnera

Adris grupi nagrada za regionalnog biznis partnera

Adris grupa dobila je prestižnu nagradu za poslovnu izvrsnost Regionalni biznis partner 2012., kao najbolja kompanija iz Hrvatske. Na svečanoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika