08.09.2010. / 11:44

Autor: Andrea Belin

Kriza uzela maha: Leona Paraminski prodala stan

Stan od sto kvadrata Leona Paraminski je kupila tijekom veze s producentom Borisom Meštrovićem. Kredit koji su uzeli na dvadeset i pet godina plaćali su popola, međutim nakon prekida, rata od sedam tisuća kuna za glumicu je bila preveliki izdatak

Leona ParaminskiLeona ParaminskiI glumica Leona Paraminski je osjetila gorak okus recesije. Glumica je naime, prodala stan na zagrebačkim Remetama koji je prije tri godine kupila na kredit. Nakon što je otplatila dug od 145 tisuća eura, vratila se u podstanarstvo, piše portal 24 sata.

'Vratila sam se u podstanarstvo i sretna sam jer više nemam dugova. Osim toga, čim izađem na ulicu, sve je puno ljudi, a u Remetama sam bila okružena šumom i tišinom', komentirala je glumica za spomenuti portal.

Inače, stan od sto kvadrata Leona Paraminski je kupila tijekom veze s producentom Borisom Meštrovićem. Kredit koji su uzeli na dvadeset i pet godina plaćali su popola, međutim nakon prekida, rata od sedam tisuća kuna za glumicu je bila preveliki izdatak. Prodaja stana činila joj se najpovoljnijom varijantom. Nešto više od godinu dana glumica je u sretnoj vezi s asistentom na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Tinom Komljenovićem.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika