08.09.2010. / 11:47

Autor: Hina

Naomi Campbell će od zaručnika dobiti povijesnu palaču u Veneciji

Vladislav Doronin je zainteresiran za kupnju raskošne palače Contarini-Fasan s pogledom na Canal Grande. Prema legendi, palača iz 15. st. izgrađena u specifičnoj venecijanskoj gotici, bila je "Dezdemonina kuća" iz Shakespeareove tragedije Otelo

Naomi CampbellNaomi CampbellRuski magnat Vladislav Doronin namjerava svojoj zaručnici, manekenki Naomi Campbell, pokloniti jednu od povijesnih palača u Veneciji, javili su talijanski mediji.

Doronin je zainteresiran za kupnju raskošne palače Contarini-Fasan s pogledom na Canal Grande. Prema legendi, palača iz 15. st. izgrađena u specifičnoj venecijanskoj gotici, bila je "Dezdemonina kuća" iz Shakespeareove tragedije Otelo.

Navodno je kupoprodajni ugovor pred potpisivanjem, a zaljubljeni par u ponedjeljak se sastao s vlasnicima palače, tvrdi tisak. Doronin i Campbell u Veneciji su na filmskom festivalu.

Talijanski mediji nedavno su objavili da će 40-godišnja britanska državljanka zaručniku uskoro reći "da" u romantičnoj crkvi San Gorgio dei Greci u Veneciji. Kako bi se tamo mogla udati, Campbell je spremna preći na rusku pravoslavnu vjeru svog budućeg muža.

Vezane vijesti

Naomi Campbell na tečajevima svladavanja bijesa

Naomi Campbell na tečajevima svladavanja bijesa

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Naomi Campbell priznala je kako redovito pohađa tečajeve za svladavanje bijesa. Za svoje neuračunate… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika