08.09.2010. / 12:08

Autor: Nacionalova redakcija

Jacques Houdek osuđen na 3 mjeseca zatvora

Zbog prijetnji i uvreda novinaru Vedranu Strukaru, pjevač je osuđen kaznom zatvora od tri mjeseca i godinu dana uvjetno. To je druga presuda koju je Strukar dobio protiv Houdeka u nepunih godinu dana zbog istog kaznenog djela

Jacques HoudekJacques HoudekPredsjednik sudskog vijeća Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, Marijan Bertalanič je velikogoričkog pjevača Jacquesa Houdeka u utorak ponovno osudio na zatvorsku kaznu.

Zbog prijetnji i uvreda novinaru Vedranu Strukaru, pjevač je osuđen kaznom zatvora od tri mjeseca i godinu dana uvjetno. To je druga presuda koju je Strukar dobio protiv Houdeka u nepunih godinu dana zbog istog kaznenog djela.

'Zadovoljni smo presudom, ništa drugo nismo ni očekivali. Zahvaljujem odvjetniku Krešimiru Matekoviću koji je sa mnom u ovome od prvog dana, a nakon ove presude, dižemo novu tužbu za naknadu štete čija ćemo sredstva u potpunosti donirati za zlostavljanu djecu što zbog ovog slučaja smatramo najlogičnijim odabirom', istaknuo je zadovoljno za Nacional.hr i dodao da s obzirom da je pjevač već na sam dan donošenja presude, prekršio uvjetnu, preporuča mu da se počne pripremati za novo prebivalište jer on neće odustati.

Inače, pjevača se teretilo da je Strukaru koji je svojedobno pisao da glazbenik djeci prodaje karte bez računa, zbog čega su mu na vrata zakucali poreznici, slao prijeteće sms poruke. U jednoj mu je navodno prijetio smrću.

Vezane vijesti

Jacques Houdek osuđen na 3 mjeseca zatvora

Jacques Houdek osuđen na 3 mjeseca zatvora

Pjevač Zeljko Houdek zvani Jacques treći puta u dvije godine osuđen je na zatvorsku kaznu zbog prijetnji novinaru Vedranu Strukaru. Sudac Općinskog… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 08.09.10. 12:29

haha stoka kradezeovska


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika