08.09.2010. / 13:37

Autor: Andrea Belin

Pamela Anderson će u Crnoj Gori snimati sapunicu?

U spomenutoj seriji realizirane u koprodukciji hrvatske producentske kuće Ring Multimedia, RTV Atlas i općine Budva, Pamela Anderson trebala bi glumiti voditeljicu spasilačkog tima

Pamela AndersonPamela AndersonČini se da je atraktivna plavuša Pamela Anderson oduševljena Crnom Gorom koju je prvi put posjetila prošle godine.

Naime, zvijezda 'Baywatcha' navodno će glumiti u sapunici koja bi se uskoro trebala početi snimati na atraktivnim lokacijama na Jadranu i hotelima u Budvi.

U spomenutoj seriji realizirane u koprodukciji hrvatske producentske kuće Ring Multimedia, RTV Atlas i općine Budva, Pamela Anderson trebala bi glumiti voditeljicu spasilačkog tima.

Riječ je o identičnoj ulozi kakvu je u Spasilačkoj službi imao David Hasselhoff.

Inače, u Crnoj Gori američka glumica prvi put je bila u srpnju prošle godine. Iako do tada nije znala što je to Montenegro, nakon posjeta govorila je da će tamo graditi hotele. Nekoliko mjeseci kasnije prsata plavuša je bankrotirala i očigledno odustala od najavljenih projekata.

Vezane vijesti

Foto: Pamela Anderson 13. put se skinula za Playboy

Foto: Pamela Anderson 13. put se skinula za Playboy

Zvijezda 'Baywatcha' odradila je još jedno snimanje za naslovnicu Playboya. S obzirom da je ovo 13. put da krasi naslovnu stranu ovog popularnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika