09.09.2010. / 09:07

Autor: Nacionalova redakcija

Zabava u šest šatora i pivnici: Rujanfest od 16. do 26 rujna na Bundeku

Osim zagarantirane dobre glazbene zabave i ove godine Rujanfest ima bogatu pivsku gastronomsku ponudu, a više informacija o čitavom programu može se pronaći na internetskoj stranici: www.rujanfest.com

I ove godine će zagrebačko jezero Bundek čak jedanaest dana biti poprište dobre zabave i dobrih vibracija jer se od 16. do 26. rujna odvija treći po redu Rujanfest. Ove godine sva je zabava smještena u čak šest šatora i Babaloo pivnicu.

Rujanfest u četvrtak, u glavnom šatoru, svojim nastupom otvara legenda hrvatske estrade Mate Mišo Kovač, a dan kasnije nastupa Neda Ukraden. U programu Rujanfesta nastupi su još mnogo popularnih izvođača kao što su Miroslav Škoro, Bajaga i Instruktori, Maja Šuput, Jole, Plavi orkestar i drugih.

Ljubitelji svih vrsta glazbe doći će na svoje jer će se po rujanfestovskim šatorima svirati između ostaloga i rock, elektronska, glazba 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a uživat će i oni koji vole romsku glazbu.

Osim zagarantirane dobre glazbene zabave i ove godine Rujanfest ima bogatu pivsku gastronomsku ponudu, a više informacija o čitavom programu može se pronaći na internetskoj stranici: www.rujanfest.com.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika