09.09.2010. / 13:18

Autor: Andrea Belin

Bivši tjelohranitelj tuži Britney Spears zbog seksualnog uznemiravanja

U tužbi stoji kako mu se pjevačica cijelo vrijeme nabacivala, a osim seksualnog zlostavljanja, neprimjereno se ponašala i prema svojoj djeci, jednom prilikom navodno je sinove istukla remenom

Britney SpearsBritney SpearsFernando Flores, bivši tjelohranitelj Britney Spears podnio je tužbu protiv pjevačice zbog seksualnog uznemiravanja.

U tužbi stoji kako mu se pjevačica cijelo vrijeme nabacivala, a osim seksualnog zlostavljanja, neprimjereno se ponašala i prema svojoj djeci, jednom prilikom navodno je sinove istukla Floresovim remenom.

'Nosila je bijelu prozirnu haljinu i pored mene je namjerno bacila upaljač. Kada se sagnula kako bi ga pokupila, vidio sam njezine genitalije. U tom trenutku zgadio mi se život', tvrdi Flores.

Podsjetimo, zbog navodnog seksualnog zlostavljanja bivši policajac je dao i otkaz. Poslovnu suradnju prekinuo je u lipnju ove godine, a da ga je pjevačica pokušavala odvući u krevet potvrdio je stranim medijima i njegov prijatelj.

Vezane vijesti

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Britney Spears snimila je filmski spot za pjesmu 'Criminal'. Svjetska pjevačka zvijezda u spotu ostavlja nasilnog i grubog dečka zbog zaštitnika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika