10.09.2010. / 11:27

Autor: Nacional.hr

Provokacija Bad Blue Boysa: Dinamova zastava osvanula na katedrali Svetog Duje

Sam zvonik je izlijepljen naljepnicama podskupine Bad blue boysa zvane "Agram crew" koji su ovim činom vjerovatno htjeli podići tenzije pred sam derbi i u tome su uspjeli

Katedrala Sv. Duje u petak je imala nesvakidašnju dekoraciju (Foto: Facebook)Katedrala Sv. Duje u petak je imala nesvakidašnju dekoraciju (Foto: Facebook)Dinamova zastava na katedrali Svetog Duje je u petak ujutro neugodno iznenadila građane Splita.

Naime, desetak osoba, vjerojatno navijača Dinama su dan prije derbija na jednom od simbola Splita izvjesili desetmetarsku zastavu, javlja portal dalmacijanews.com.

Zastava je na zvonik postavljena rano ujutro, odmah nakon otvaranja katedrale, a tamo je stala nekih sat vremena, dok je navijači Hajduka nisu skinuli.

Sam zvonik je izlijepljen naljepnicama podskupine Bad blue boysa zvane "Agram crew" koji su ovim činom vjerovatno htjeli podići tenzije pred sam derbi i u tome su uspjeli.

Kako neslužbeno doznaje sportal.hr "počinitelja" su Splićani dočekali na izlazu iz zvonika i fizički se s njim obračunali.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
27/7/09

cheleken, 10.09.10. 14:59

Fora


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika