10.09.2010. / 12:22

Autor: Andrea Belin

Ivica Đuzel se zbog bivše supruge vratio u Dalmaciju

Nakon deset godina HTV-ov novinar je otišao iz Zagreba i počeo je raditi u splitskom dopisništvu HTV-a, a osim o poslu otkrio je neke detalje o odnosu s bivšom suprugom Anitom Kolovrat

Anita Kolovrat i Ivica Đuzel u vrijeme ljubaviAnita Kolovrat i Ivica Đuzel u vrijeme ljubaviNakon razvoda, HTV-ov novinar Ivica Đuzel odlučio je okrenuti novu stranicu u životu. Nakon deset godina se vratio u Imotski i počeo je raditi u splitskom dopisništvu HTV-a. Osim o poslu, u intervjuu za Studio otkrio je neke detalje o odnosu s bivšom suprugom Anitom Kolovrat.

'Ja sam Imoćanin, a u Dalmaciju sam se vratio zbog spleta okolnosti. Bilo je tu ljubavnih, poslovnih, zdravstvenih čimbenika... U jednom trenutku sve mi se nakupilo, spakirao sam torbe i vrati se na jug. Sad radim u Splitu, dobro se osjećam i ne razmišljam o tome jesam li ispravno postupio'. objašnjavao je Đuzel u intervjuu za Studio.

Na pitanje u kakvim je odnosima s bivšiom suprugom Anitom Kolovrat kazao je:
''Anita i ja odlučili smo da ćemo se i na ovaj način pokušati razdvojiti jer smo iznimno vezani jedno za drugo. Iskreno, nisam siguran jesmo li to uspjeli. Mi smo, znate, specifični. Zajedno smo odrastali, a naš brak je počeo velikom tragedijom, tragičnom nesrećom u kojoj su stradali moji roditelji. Sve to što se zbivalo Anitu i mene još je dodatno povezalo. Zbog svega toga nas dvoje još nismo ravnodušni jedno prema drugome'.

Inače, Ivica Đuzel i Anita Kolovrat objavili su da se rastaju u listopadu prošle godine.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika