10.09.2010. / 17:20

Autor: Andrea Belin

Ogorčena Angelina Jolie: Brad je moj jedini prijatelj

'Nemam puno prijatelja s kojima bih razgovarala o tragedijama koje vidim na svojim putovanjima. Brad je, ustvari, jedina osoba s kojom mogu pričati o tim stvarima', požalila se glumica u videointervjuu iz Pakistana

Angelina JolieAngelina JolieIako je jedna od najtraženijih i najbogatijih glumica na svijetu, majka je šestero djece i u vezi je s muškarcem kojem ne mogu odoljeti nžene diljem svijeta, Angelina Jolie je prilično nesretna.

Kako je sama kazala u intervjuu za CNN, jedino što joj nedostaje u životu su prijatelji.

'Nemam puno prijatelja s kojima bih razgovarala o tragedijama koje vidim na svojim putovanjima. Brad je, ustvari, jedina osoba s kojom mogu pričati o tim stvarima', požalila se glumica u videointervjuu iz Pakistana.

No, vrlo je upitno može li se glumica i UNHCR-ova ambasadorica dobre volje pouzdati u muškarca s kojim već godinama dijeli postelju. Naime, medije je ovih dana preplavila vijest kako se Pitt već neko vrijeme zabavlja u tuđoj postelji. Hollywoodsku glumicu navodno vara s francuskom stjuardesom.

Vrijeme će pokazati je li i on krenuo stopama, primjericeTigera Woodsa, Jesseja Jamesa, koje su ovakvi izleti koštali braka.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika