14.09.2010. / 10:53

Autor: Andrea Belin

Oprostila preljub: Coleen Rooney se vratila nogometašu

Coleen Rooney mu je suprugu odlučila pružiti još jednu priliku i u ponedjeljak u popodnevnim satima se vratila u njihov dom. Da je oprostila suprugove izletove izvan bračne postelje, potvrdili su i neimenovani izvori bliski paru

Coleen i Wayne RooneyColeen i Wayne RooneyZa razliku od Sandre Bullock i Elin Nordegren, Coleen Rooney je svom suprugu, nogometašu Wayneu Rooneyju oprostila nevjeru.

Kako javljaju strani mediji, Coleen Rooney mu je odlučila pružiti još jednu priliku i u ponedjeljak u popodnevnim satima se vratila u njihov dom.

Da je oprostila suprugove izletove izvan bračne postelje, potvrdili su i neimenovani izvori bliski paru, međutim kako je bilo i za očekivati, prije nego se vratila u kuću, suprugu je postavila ultimatum.

Kazala mu je da ukoliko ju još jedanput prevari, više nikada neće vidjeti njihovog desetomjesečnog sina Kaija.

Podsjetimo, njihov bračni život je postao upitan kada je u javnost procurila informacija kako je Rooney prošle godine varao svoju suprugu s prostitutkom Jenny Thompson koju je plaćao 1000 funti po noći, a sve u vrijeme dok mu je supruga bila trudna, no zabavljao se i s njezinom prijateljicom Helen Wood.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika