20.09.2010. / 12:57

Autor: NCL Promo

Solgar – kvaliteta bez kompromisa

Više od 60 godina diljem svijeta Solgar je simbol vrhunske kvalitete koja se temelji na inovativnim, znanstvenim osnovama. Kvaliteta bez kompromisa, jedini je kriterij na kojem je tvrtka Solgar izgradila i sačuvala svoj status vodećeg proizvođača dodataka prehrani. Više detalja na www.salvus.hr

Suvremen način života zahtjeva sve veću psihičku i fizičku kondiciju neophodnu za svladavanje svakodnevnih poslovnih i osobnih izazova. Istovremeno, upravo zbog ispunjavanja dnevnih obaveza, vlastito zdravlje često se zanemaruje, što u konačnici dovodi ubrzanog razvoja različitih kroničnih poremećaja.

Pravilan unos i ravnoteža esencijalnih nutritivnih elemenata nužni su za odvijanje fizioloških metaboličkih procesa, dok manjak i neravnoteža stvaraju podlogu za patološke promjene. Uobičajen obrok nedostatan je izvor potrebnih minerala i vitamina, te ih je za pravilan rad stanica i organa potrebno dodatno uključiti u prehranu.

Više od 60 godina diljem svijeta Solgar je simbol vrhunske kvalitete koja se temelji na inovativnim, znanstvenim osnovama. Kvaliteta bez kompromisa, jedini je kriterij na kojem je tvrtka Solgar izgradila i sačuvala svoj status vodećeg proizvođača dodataka prehrani.

1. Solgar je prvi primijenio prirodno oblaganje tableta temeljeno na vodi što poboljšava raspadljivost i rastresitost, čime se omogućuje bolja apsorpcija.

2. Solgar je prvi u svijetu predstavio vegetarijanske kapsule i vegetarijanske mekane želatinske kapsule.

3. Solgar je prvi proizveo dodatak prehrani koristeći nano-tehnologiju kako bi postigao do tada nezamislivu bioraspoloživost i učinkovitost.

4. Vegetarijanci, vegani, dijabetičari, košer, halal i još niz drugih skupina specifičnih prehrambenih zahtjeva može birati između više od 460 različitih Solgar formulacija za zadovoljenje posebnih, individualnih nutritivnih potreba.

5. Vrhunski sportaši, trudnice, muškarci, žene ili djeca, različitih dobnih skupina i zdravstvenog statusa, u Solgar dodacima prehrani imaju mogućnost izbora proizvoda neophodnih za uravnoteženu, dnevnu nadoknadu nutrijenata, sukladno posebnim zahtjevima organizma.
Solgar dodaci prehrani pomažu u očuvanju zdravlja ili smanjenju simptoma izazvanih poremećajima kardiovaskularnog, gastrointestinalnog, urinarnog ili imunološkog sustava, zatim za poboljšanje kognitivnih funkcija, očuvanje čvrstoće kostiju i regulaciju razine glukoze u krvi, te za ljepotu kože, kose i noktiju.

6. Solgar isključivo upotrebljava reciklirajuće staklene bočice (tamno staklo), jer tako štiti proizvode od utjecaja temperature, svjetla i vlage, te na taj način osigurava kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

7. Solgar proizvodi ne sadrže konzervanse, umjetne boje ili arome.

U svjetlu potrebe za pravodobnim preventivnim postupcima, te zdravim životnim navikama koje će usporiti razvoj kroničnih poremećaja i, posljedično, omogućiti veću kvalitetu života, Solgar aktivno sudjeluje u podizanju svijesti o važnosti dodataka prehrani u očuvanju i unaprjeđenju zdravlja. Kontinuiranom edukacijom stručnog osoblja, te akcijama usmjerenim prema općoj populaciji, Solgar je sinonim za način života koji uključuje najbolji nutritivni izbor i osobnu odgovornost za vlastito zdravlje.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika