21.09.2010. / 11:44

Autor: Andrea Belin

Na BBC-u osvanula snimka o čovjeku na Savi koji 'nije htio da ga spase'

Video akcije koju su prošlu nedjelju u nabujaloj Savi izvršili pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ), počeo je emitirati BBC, a prenijeli su ga i neki ruski mediji

Snimka spašavanja šezdesetšestogodišnjg Ivana P. na rijeci Savi u Zagrebu, obišla je sve domaće medije, a ovih dana počeli su je emitirati i strani.

Naime, video akcije koju su prošlu nedjelju u nabujaloj Savi izvršili pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ), počeo se emitirati i na BBC-u, a prenijeli su ga i neki ruski mediji.

Podsjetimo, pripadnici Antiterorističke jedinice su spasili Ivana P. koji se nalazio na brodu kod Željezničkog mosta. Glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Jelena Bikić izjavila je da je cijelu akciju spašavanja otežavalo to što je muškarac na brodu pružao otpor i odbijao pomoć.

Inače, ovakve akcije traju oko 10 sekundi, dok je ova zbog spomenutog bila otežana te je trajala dvije minute", rekla je glasnogovornica Bikić i dodala kako je Ivanu P. zbog prehlade na kraju pružena i liječnička pomoć.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika