21.09.2010. / 13:41

Autor: Hina

Supruga britanskog premijera sudjelovat će na Fashion Weeku

Uloga premijerove supruge na Fashion Weeku još nije određena. "Oduševljeni smo što je Samantha pristala pomoći nam u razvoju Fashion Weeka", priopćila je Caroline Rush, direktorica BFC-a

Samantha i David CameronSamantha i David CameronSupruga britanskog premijera Samantha Cameron sudjelovat će na sljedećem londonskom Fashion Weeku 2011., priopćio je u utorak organizator događaja British Fashion Council.

Samantha Cameron (39) nedavno je rodila malu Florence. Ta je mlada brineta plavih očiju vratila sjaj britanskoj marki luksuznih kožnih proizvoda Smythson kojoj je s 25 godina postala idejna direktorica.

Za vrijeme trudnoće najavila je da želi raditi na pola radnog vremena.

"SamCam" vrlo je popularna u britanskom tisku koji nije propustio naglasiti njezinu eleganciju tijekom trudnoće.

Uloga premijerove supruge na Fashion Weeku još nije određena. "Oduševljeni smo što je Samantha pristala pomoći nam u razvoju Fashion Weeka", priopćila je Caroline Rush, direktorica BFC-a. "Znamo da će pružiti mnogo svojim velikim iskustvom i kreativnom senzibilnošću".

"Fashion Week je iznimno važan za modnu industriju u Velikoj Britaniji i jedva čekam sljedeću sezonu u koju ću se potpuno uključiti", kazala je Cameron. "Imamo toliko mladih talenata kojima treba podrška kako bi osmislili buduće marke i aktivnosti".

Više od 200 britanskih i stranih kreatora predstavlja od petka tijekom šest dana svoje kolekcije proljeće-ljeto 2011. na pistama londonskog Fashion Weeka.

Vezane vijesti

'U pitanju je opstanak eura'

'U pitanju je opstanak eura'

Britanski premijer David Cameron pozvao je u četvrtak europske čelnike da smire krizu eurozone, a izglednu grčku nemogućnost otplate duga iskoristio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika