22.09.2010. / 08:42

Autor: Extra

Drugi put mama: Ines Bojanić trudna već pet mjeseci

Doduše, gasine o trudnoći potaknula je i na drugoj večeri Dove Fashion.hr-a na kojoj se pojavila u širokoj odjevnoj kombinacij što inače nije u njezinom stilu

Ines Bojanić i Giuliano u showu 'Zvijezde pjevaju'Ines Bojanić i Giuliano u showu 'Zvijezde pjevaju'Kazališna, televizijska i filmska glumica Ines Bojanić, široj javnosti najpoznatija po ulogama u domaćim sapunicama 'Obični ljudi' i 'Ljubav u zaleđu' će uskoro po drugi put postati majka.

Kako doznaje magazin Extra, supruga filmskog montažera Davora Švaića je trudna već pet mjeseci.

Doduše, gasine o trudnoći potaknula je i na drugoj večeri Dove Fashion.hr-a na kojoj se pojavila u širokoj odjevnoj kombinacij što inače nije u njezinom stilu.

Podsjetimo, za filmskog montažera Davora Švaića udala se početkom rujna 2008. godine nakon deset mjeseci veze. Švaića je upoznala tijekom studija na zagrebačkoj Akademiji dramskih umjetnosti. Četiri mjeseca kasnije je u Austriji rodila kćer Katju. Inače, glumica je s Giuliannom sudjelovala u prošloj sezoni HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

registracija
3/6/10

0000, 22.09.10. 09:34

No sad konačno mogu spavati kad sam doznal ovak prevažnu vijest.
No novinar bi mogel priskrbiti i malo detaljnije informacije kak recimo:
- Jel se je to napravilo "z guza" ili misionarski?
- Jel gospođa bila dovoljno vlažna ili je pomogel gel?
- itd. itd. - jeba*e vas ovakve vijesti!
- Boli me kur*c za te probisvijete i njihovo razmnožavanje, kaj nemate stvarno niš pametnije za izvjestiti nas ili ste toliko budalasti, marvo novinarska!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika