22.09.2010. / 14:50

Autor: Hina

Danko Družijanić nije više glasnogovornik HRT-a

"Sa zadovoljstvom se vraćam na programske zadatke, mislim da tako mogu dati više HRT-u, a drago mi je što imam dojam kako tako razmišljaju i ostali koji su bili uključeni u odluku o mom prelasku na novi posao", kazao je Družijanić

Danko DružijanićDanko DružijanićDanko Družijanić više nije glasnogovornik HRT-a i od ovog tjedna će početi uređivati emisiju "Proces", potvrdio je danas Hini Družijanić.

Emisija "Proces" bit će prikazana ovoga petka u 17,40 sati, a u Družijanić je novinarima rekao da je dobio ponudu v.d. glavnog urednika Informativnog programa HTV-a Renata Kunića da pređe u ekipu emisije "Proces".

"Sa zadovoljstvom se vraćam na programske zadatke, mislim da tako mogu dati više HRT-u, a drago mi je što imam dojam kako tako razmišljaju i ostali koji su bili uključeni u odluku o mom prelasku na novi posao", kazao je Družijanić koji je posljednjih desetak mjeseci bio glasnogovornik javne radiotelevizije.

Za sada nije poznato tko će ga zamijeniti na toj dužnosti.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika