22.09.2010. / 15:30

Autor: NCL Promo

S.C.A.T Europe u očima 15-godišnjaka

S.C.A.T EUROPE je jedini na tržištu koji je u mogućnosti ponuditi 100%-tnu sigurnost pri radu i rukovanju s opasnim tekućinama svima koji su uključeni u segment istraživanja i razvoja

Ima jedna uzrečica koja kaže da na mladima svijet ostaje a mi smo se u to uvjerili ovih dana kada nas je posjetio 15-godišnji Karlo koji nas je oduševio svojom spontanošću i vedrinom.

Karla zanimaju prirodne znanosti i ide u Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga u Zagrebu a posebnu strast razvio je prema kemiji. U budućnosti planira upisati neki prirodoslovni fakultet.

'Interesantno mi je stalno istraživati nove stvari a u kemiji i prirodnim znanostima pronalazim pomalo neiscrpan izvor informacija koje me zanimaju', poručuje nam Karlo.

Za S.C.A.T Europe prvi puta je čuo na Sajmu Medicina & Tehnika u Zagrebu gdje su ga oduševili inovativni proizvodi i ljubazni djelatnici a posebno je 'zapeo' za oko Andreji Istrat koja je bila ugodno iznenađena Karlovim pristupom i zanimanjem za S.C.A.T Europe proizvode.

'Karlo nas je osvojio na prvu,stvarno je lijepo vidjeti mladoga čovjeka koji gaji toliku ljubav prema znanosti', rekla nam je šarmantna Andreja.

S.C.A.T EUROPE je jedini na tržištu koji je u mogućnosti ponuditi 100%-tnu sigurnost pri radu i rukovanju s opasnim tekućinama svima koji su uključeni u segment istraživanja i razvoja.

S.C.A.T EUROPE proizvodi zastupljeni su u: prehrambenoj industriji, kemijskoj industriji, farmaceutskoj industriji, državnim institutima, fakultetima, institutima za istraživanje i razvoj te drugim sličnim branšama.

Cilj S.C.A.T EUROPE tvrtke jest brinuti se za zdravlje i sigurnost ljudi koji rade s izuzetno opasnim otapalima i tekućinama te istovremeno smanjiti troškove poslovanja.

Ovdje možete pogledati proizvode koje nudi S.C.A.T EUROPE - http://web.scat-europe.com/index.php?id=231 ili se obratite ljubaznoj Andreji Istrat na e-mail - info@scat-europe.hr koja će Vam dati više informacija. Kontakt: Andreja Istrat, tel: 031 211 049 (sjedište Osijek)

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika