23.09.2010. / 10:11

Autor: Hina

David Beckham najavio tužbu: Nisam imao ništa s prostitutkom!

Prema tvrdnjama Irme Nici prvi put je spavala s Beckhamom u kolovozu 2007. godine u New Yorku, a mjesec dana kasnije i u Londonu

David BeckhamDavid BeckhamEngleska nogometna zvijezda David Beckham najavila je tužbu protiv magazina InTouch u kojem je objavljeno kako je 2007. godine pet puta spavao s elitnom prostitutkom Irmom Nici.

Prema pisanju InToucha Beckham je spomenutoj djevojci plaćao 10.000 dolara po jednoj noći. Prema njezinim tvrdnjama prvi put je spavala s Beckhamom u kolovozu 2007. godine u New Yorku, a mjesec dana kasnije i u Londonu. Beckham je cijelu priču demantirao, a sve tvrdnje nazvao lažnim i smiješnim.

"Nažalost živimo u svijetu u kojem razni magazini mogu objavljivati laži i još misle da će proći nekažnjeno. Cijela ova priča je smiješna i potpuno netočna," poručio je Beckham preko svojeg glasnogovornika dodavši kako je protiv magazina podnio sudsku tužbu.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika