25.09.2010. / 08:11

Autor: Hina

Baš joj ne ide: Lindsay Lohan ponovno iza rešetaka

Sudac Elden Fox odbio je odrediti jamčevinu i naredio je da se mladu ženu hitno odvede u zatvor do novog saslušanja 22. listopada na kojem će se odlučiti je li glumica prekršila odredbe uvjetne kazne iz 2007

Lindsay LohanLindsay LohanSudac s Beverly Hillsa naredio je u petak da se američku glumicu Lindsay Lohan smjesta odvede u zatvor zbog upotrebe droge i kršenja uvjetne kazne.

Lohan (24), koja je pomno praćena od izlaska iz centra za odvikavanje od droge krajem kolovoza, prošlog je tjedna priznala da se jedan od brojnih testova na drogu kojima se morala podvrći svaki tjedan pokazao pozitivnim na kokain.

Sudac Elden Fox odbio je odrediti jamčevinu i naredio je da se mladu ženu hitno odvede u zatvor do novog saslušanja 22. listopada na kojem će se odlučiti je li glumica prekršila odredbe uvjetne kazne iz 2007. za vožnju u pijanom stanju i posjedovanje kokaina.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika