27.09.2010. / 07:00

Autor: Maja Profuntar

Halit Ergenc: 'Strastven sam kao i Onur'

Popularni turski glumac iz serije "1001 noć" dao je ekskluzivni intervju za Extru u kojem kaže da nije ambiciozan, da je uvijek spreman boriti se za ljubav te otkriva kako preživljava odvojenost od supruge Berguzar Korel i sina Alija

Halit ErgencHalit ErgencZa 40-godišnjeg turskog glumca Halita Ergenca serija "1001 noć" označila je prekretnicu u svakom pogledu. Osim što mu je uloga bogatog neženje Onura Aksala priskrbila popularnost kako u Turskoj, tako i u arapskim i balkanskim zemljama, donijela mu je i ljubav života.

S Berguzar Korel, koja u "1001 noći" glumi njegovu ljubav Šeherezadu, Halit Ergenc oženio se u kolovozu prošle godine, a prije 8 mjeseci rodio im se i sinčić Ali. Njihovu ljubavna priča započela je skandalom - ona je ostavila dečka, a on suprugu kako bi mogli biti zajedno - što je izazvalo negativne reakcije nekih turskih medija.

Međutim, čini se da se to nimalo nije reflektiralo na njegove uloge: u povijesnom filmu "Desirmiz: Ataturk" glumi osnivača suvremene turske države, Kemala Ataturka, a početkom listopada u TV seriji "Savršen stoljeće" zaigrat će sultana Sulejmana Veličanstvenog. Samo u Extri pročitajte kako se Halit Ergenc snašao u prvim danima očinstva, zašto je odlučio posvetiti se glumi i što bi radio da se ne bavi tim poslom, te koje osobine dijeli s likom Onura Aksala koji mu je donio slavu!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika