27.09.2010. / 11:25

Autor: Andrea Belin

Pukla ljubav: Demi Moore i Ashton Kutcher pred razvodom?

Kako je potvrdio neimenovani izvor, afera s 21-godišnjom Brittney Jones bila je kap koja je prelila čašu

Ashton Kutcher i Demi MooreAshton Kutcher i Demi MoorePremda se činilo da je bračni život Demi Moore i Ashtona Kutchera jedan od idealnijih u Hollywoodu, čini se da je prava istina potpuno drugačija.

Kako javlja showbizspy, njegova nevjera bila je samo kap koja je prelila čašu. Da Demi Moore i Kutcher nisu već godinama u dobrim odnosima, potvrdio je neimenovani izvor blizak paru.

'Nisam ostao iznenađen kada sam čuo da je Kutcher prevario suprugu s 21-godišnjom Brittney Jones. Njih dvoje se svađaju već godinama i nije mi jasno kako su još uvijek zajedno. No, čini se da je sada situacija puno ozbiljnija, Kutcher će platiti za svoje pogreške', kazao je izvor.

Podsjetimo, glumac je navodno prevario suprugu s mladom Brittney Jones koja tvrdi da su se zabavljali dok je Demi Moore bila na snimanju filma. Prošli tjedan je u medije plasirala sms poruke koje potvrđuju da se s glumcem dogovarala za sastanak u njegovom domu. I dok je Brittney Jones na sve moguće načine pokušavala razoriti ovaj brak, glumački par je izgledao zaljubljeniji nego ikad, no čini se da već godinama imaju ozbiljnih problema.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
10/7/09

Anemona, 27.09.10. 12:13

Procitala sam prvu recenicu i - prestala citati.

Sintagma "prava istina" se zadnja dva desetljeca uvrijezila i u govornom i u pisanom jeziku.
Pogresno.
Istina je uvijek samo jedna i jedina.
Nema prave i pogresne istine.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika