28.09.2010. / 13:42

Autor: Totalsport

Svadbena zvona: Udaje se skijašica Maria Riesch!

Izabranik Marijina srca njezin je 11 godina stariji menadžer Marcus Höfl. Ljubavna se iskra među njima zapalila prošle veljače tijekom Olimpijskih igara u Vancouveru, na kojima je Njemica blistala osvojivši zlato u slalomu i kombinaciji

Maria RieschMaria Riesch- Udajem se idućeg proljeća - potvrdila je njemačkim novinarima ponajbolja skijašica današnjice, 25-godišnja Bavarka Maria Riesch.

Izabranik Marijina srca njezin je 11 godina stariji menadžer Marcus Höfl. Ljubavna se iskra među njima zapalila tijekom Olimpijskih igara u Vancouveru, na kojima je Njemica blistala osvojivši zlato u slalomu i kombinaciji.

- Pripreme za vjenčanje već su počele. Što se tiče termina, nemamo previše opcija. Možemo to učiniti samo u ožujku ili travnju. Već u svibnju započinjem s bazičnim pripremama koje traju do srpnja, i to šest do sedam sati dnevno - rekla je 14-rostruka pobjednica u Svjetskom kupu, te zlatna slalomašica sa Svjetskog prvenstva u Val d'Isereu 2009. godine.

Ove je sezone, prije vjenčanja, očekuje borba za Veliki kristalni globus. Na pitanje o najvećim konkurenticama odgovorila je:

- Nedvojbeno će to biti Švicarka Lara Gut, Austrijanka Nicole Hosp i Amerikanka Lindsey Vonn.

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika