30.09.2010. / 11:06

Autor: Andrea Belin

Video: Snimka s vjenčanja Darija Srne i Mirele Forić procurila na Internetu

Sudbonosno 'da' par je izrekao pred pedeset uzvanika, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Neda Ukraden, Joško Čagalj Jole i Halid Bešlić

Darijo Srna i Mirela ForićDarijo Srna i Mirela ForićKapetan hrvatske nogometne reprezantacije Darijo Srna i ekonomistica Mirela Forić vjenčali su se u svibnju ove godine, a RTl televizija objavila je kratki filmić sa svečanosti koja se održala u dubrovačkom hotelu Excelsior.

Sudbonosno 'da' par je izrekao pred pedeset uzvanika, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Neda Ukraden, Joško Čagalj Jole i Halid Bešlić.

Inače, početkom srpnja nogometaš i ekonomistica su postali roditelji djevojčice. Upoznali su se krajem 2005. godine u narodnjačkom klubu "Ludnica" preko zajedničkih prijatelja, nogometaša Boška Balabana i njegove supruge Ive. Srnin vjenčani kum bio je Darijo Zahora, a uz Mirelu Forić je u ovom svečanom trenutku bila Ana Tomić.

Vezane vijesti

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

Gotovo cijela nogometna Europa je složna u tome da je njemački sudac Wolfgang Stark prilično oštetio Hrvatsku u utakmici Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika