01.10.2010. / 12:43

Autor: Andrea Belin

'Travolta je imao seksualnu aferu s najmanje 6 muškaraca'

'Nema sumnje da je Travolta ovisan o seksu. Nazvali su me njegovi seksualni partneri koji su su imali odnose s glumcem?, kazao je Randolph i dodao kako već ima dovoljno materijala da napiše drugu knjigu

John TravoltaJohn TravoltaRobert Randolph, autor memoara "You'll Never Spa in This Town Again" nedavno je u javnosti ocrnio hollywoodskog glumca Johna Travoltu izjavivši kako je ovisan o seksu s muškarcima.

Mjesec dana kasnije, Randolph tvrdi da mu se nakon toga javilo šest muškaraca koji su potvrdili da su imali odnose s glumcem.

'Nema sumnje da je Travolta ovisan o seksu. Nazvali su me njegovi seksualni partneri koji su to potvrdili', kazao je Randolph za National Enquirer i dodao kako već ima dovoljno materijala da napiše drugu knjigu.

Podsjetimo, Randolph je početkom rujna izjavio kako se glumac svojedobno nabacivao i njemu, međutim ovaj ga je odbio jer nije sklon takvim avanturama. Njegovu mračnu prošlost odlučio je podijeliti javnošću jer Travoltinu suprugu smatra savršenom ženom koja to ne zaslužuje. Ovu ispovijest Randolph je navodno ispričao i pred detektorom laži.

Vezane vijesti

Travolta optužen za napastovanje

Travolta optužen za napastovanje

Glasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 01.10.10. 13:37

dobro...a kaje to - gej ? nekad smo, ali to je bilo prosto, one koji rade zvali je.ači, a one koji drže zvali smo pe.eri. ko je ovaj ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika