03.10.2010. / 14:32

Autor: Hina

Milanović: HDZ je 1999. godine ostavio nered u državi, čeka nas puno posla

"1999. godine HDZ je ostavio popriličan nered u državi; čeka nas puno posla u uvođenju reda, to je sve što mogu kazati", rekao je Milanović, koji je u Kastvu obišao tradicionalni trodnevni sajam u čast mladog vina Belu nedeju

Zoran MilanovićZoran MilanovićPredsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je u Kastvu, odgovarajući na upit novinara kako komentira napise da slijedi veliki val stečaja, rekao kako je HDZ 1999. ostavio nered u državi.

"1999. godine HDZ je ostavio popriličan nered u državi; čeka nas puno posla u uvođenju reda, to je sve što mogu kazati", rekao je Milanović, koji je u Kastvu obišao tradicionalni trodnevni sajam u čast mladog vina Belu nedeju.

Na pitanje novinara kako tumači neisplaćivanje plaća radnicama tvornice Kamensko i velika dugovanja te tvrtke za doprinose, Milanović je rekao kako to govori o vlasti.

"Mi smo odavno predlagali da neisplata plaća radnicima bude kazneno djelo, što doduše radnicama sad ne bi puno pomoglo, ali pokazuje kako razmišljamo. No, da država nakon toliko mjeseci neuplaćivanja doprinosa ostaje pasivna, najbolje govori o samoj vlasti i o tome kako nijedan zakon ne može dovesti u red vlast kojoj nije stalo," kazao je Milanović.

Nakon obilaska sajma, razgovora s građanima i kušanja autohtone hrane i pića, Milanović je u društvu saborskih zastupnika SDP-a Luke Denone, Romane Jerković i Željka Jovanovića te općinskih čelnika obišao bačvariju, koja čuva stoljetnu zbirku bačvi.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 03.10.10. 17:04

savo da ne počne orati ko bandić a kaj ste radili kad ste bili na vlasti


registracija
31/1/10

STTony, 03.10.10. 17:07

Opa, već počinju opravdanja za neefikasnost, a još nisu ni došli na vlast.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika