04.10.2010. / 11:40

Autor: Andrea Belin

Beckhamovi zaposlenici pretukli bivšu prostitutku iz Bosne?

U tužbi Irme Nici stoji kako je prošlog tjedna, dok su joj Beckhamovi odvjetnici dostavljali njegovu tužbu, u kojoj od nogometaš od nje traži 16 milijuna funti odštete, proganjali i nanijeli teške ozljede zbog kojih je završila u bolnici.

Irma Nici i David BeckhamIrma Nici i David BeckhamIrma Nici, prostitutka iz Bosne koja je navodno spavala s Davidom Beckhamom podigla je tužbu protiv nogometaša za fizičku i duševnu bol.

U njezinoj tužbi stoji kako je prošlog tjedna, dok su joj Beckhamovi odvjetnici dostavljali njegovu tužbu, u kojoj nogometaš od nje traži 16 milijuna funti odštete, proganjali i nanijeli teške ozljede zbog kojih je završila u bolnici.

Naime Irma je prije nekoliko tjedana izjavila kako je svojedobno spavala sa suprugom Victorije Beckham što je nogometaš demantirao te podigao tužbu.

Prema njezinim tvrdnjama prvi put je spavala s njim u kolovozu 2007. godine u New Yorku, a mjesec dana kasnije i u Londonu. Beckham je cijelu priču demantirao, a sve tvrdnje nazvao lažnim i smiješnim. Hoće li 'afera' s Irmom Nici razoriti bračni par Beckham ili će Victoria i ovaj put prijeći preko svega, tek ćemo vidjeti.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 04.10.10. 11:56

Bosanska prostitutka iz 'ugledne familije 'navikla na život na visokoj nozi na račun svoje rupice pa joj se sad teško vratiti u realan život.


registracija
8/7/09

bankar, 04.10.10. 12:46

pečena šunka (backHam) bi se jebo a da mu ne uđe


registracija
23/8/09

xaron, 04.10.10. 20:28

Bosanska posla.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika